1397-06-16 10:08
1252
0
56745
عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی:

عدم تصویب طرح شفافیت آرا زمینه نفاق است / وضعیت امروز کشور حاصل سیاست‌های غلط دولت است

عضو کمیسیون مجلس شورای اسلامی گفت: شفافیت آرا نیاز مجلس است و اتفاق دیروز در عدم تصویب طرح شفافیت آرا نمایندگان اقدام پسندیده‌ای نبود و به نظر من این اتفاق چیزی جز نفاق نیست.

به گزارش گلستان ما ؛ محمدمهدی زاهدی عصر امروز در نشست خبری با خبرنگاران استان گلستان اظهار کرد: شفافیت آرا نیاز مجلس است و اتفاق دیروز در عدم تصویب طرح شفافیت آرا نمایندگان اقدام پسندیده‌ای نبود و به نظر من این اتفاق چیزی جز نفاق نیست.

وی ادامه داد: اتفاق پسندیده‌ای نیست که 200 نماینده این طرح را امضا کنند اما پس از مطرح شدن و به رای گذاشتن، طرح با 59 رای مثبت تصویب نشود.

عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ما انتظار نداریم که در مجلس شورای اسلامی نفاق ببینیم، گفت: طرح شفافیت آرا در حوزه عملکرد نمایندگان و کل عملکرد نمایندگان با 196 رای به امضا رسیده و امیدواریم مجلسی‌ها به امید رای آوردن این طرح به طرح قبلی در روز گذشته رای نداده باشند.

زاهدی در خصوص راهکارهای اصلاح وضعیت اقتصادی کشور، تصریح کرد: این سه قوه مقننه، مجریه و قضاییه احساس نکردند ما در جنگ اقتصادی هستیم و بایستی در شرایط جنگ اقتصادی مسائل کشور را دنبال کنیم و یک جاهایی نیز می‌خواهیم مسائل را از مردم پنهان‌کاری کنیم و به قول معروف صورت را با سیلی به صورت مصنوعی سرخ نگه‌داریم.

وی در بخش دیگری در خصوص افزایش قیمت دلار و ایجاد چالش برای سیستم آموزش و پرورش در بخش‌های مختلف و لزوم ورود مجلس شورای اسلامی به این مسئله، خاطرنشان کرد: افزایش قیمت دلار متاسفانه اثرش را در تمام بخش‌های کشور گذاشته و اینکه ارزش پولی ما نصف شده را نمی‌توان کتمان کرد و به عبارت دیگر قدرت خرید هم نسبت به چهار ماه گذشته نصف شده است.

عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بخشی از این مشکل متوجه کارمندان دولت هم می‌شود و که قدرت خرید کارمند دولت نسبت به چهار ماه گذشته نصف شده و اقشار مستضعف ما هم بسیار مستضعف شده‌اند و برای مثال اگر خط فقر در گذشته دو میلیون تومان بوده امروز به پنج میلیون تومان رسیده است.

زاهدی گفت: این موضوع می‌طلبد که دولت در مباحث پرداختی به حقوق‌بگیران دولت و اقشار کم‌درآمد جامعه تغییراتی را ایجاد کند که این موضوع می‌تواند از طریق بسته‌های حمایتی و کالاییو یا افزایش حقوق شکل گیرد.

وی اضافه کرد: بخشی از مشکل افزایش قیمت ارز متوجه پروژه‌های نیمه‌تمام در کشور می‌شود که بخشی از این پروژه‌ها بر اساس نرخ‌های سال‌های گذشته عقد قرارداد شده و امروز پیمانکار توان اتمام پروژه را ندارد که می‌طلبد دستگاه‌های نظارتی مثل دیوان محاسبات و بازرسی کل کشور کمک کنند تا این پروژه‌ها با راهکارهای قانونی و نظارتی به پایان برسد.

عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بخشی از این مشکلات به سیستم‌های آموزش و پرورش و وزارت بهداشت وارد می‌شود که شرایط خاصی را برای این دو سیستم ایجاد می‌کند، برای مثال مخارج مدارس شبانه‌روزی با مشکل مواجه می‌شود که باید بودجه این مدارس دو برابر شود، برای دانشگاه‌ها یارانه غذا می‌دهیم که این یارانه باید افزایش پیدا کند و حداقل دو برابر شود تا دانشگاه بتواند به دانشجویان سرویس لازم را ارائه دهد.

زاهدی با تاکید بر مشکلات اقتصادی حاکم بر کشور، گفت: روال موجود در این سه قوه تقریبا همانند گذشته است و حال در قوه قضائیه در ایام اخیر اتفاقات خوبی رخ داده که شاید از دو قوه دیگر جلوتر باشد.

وی اضافه کرد: دولت و آقای رئیس جمهور باید متوجه این شده باشد که تیم اقتصادی دولت توانمندی مدیریت این وضعیت را نداشته، ندارد و بسیاری از مشکلاتی که ایجاد شده بخاطر همین سیاست‌های تیم اقتصادی است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید اراده‌های دولت به صورت جدی در این راستا حرکت کند که این تیم را از بالا تا پایین کنار بگذارد و تغییر در آن ایجاد کند.

زاهدی گفت: تنها تغییر در این حوزه کافی نیست و باید رویکردهای اقتصادی دولت هم تغییر پیدا کند و رویکردها متناسب با جنگ اقتصادی باشد و جای تعجب و تاسف دارد که در شرایط جنگ اقتصادی برخی از دولتمردان اصرار دارند لوایح چهارگانه مرتبط با «FATF» در مراجع رسمی از جمله مجلس شورای اسلامی و مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شود.

وی با اشاره به اینکه باید دور زدن تحریم‌ها برای ما یک اصل باشد، تاکید کرد: آقای روحانی باید قبول کند که با سیاست‌های غلط و اشتباهی که پیش گرفته شد کشور به این وضعیت دچار شده است.

عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ما نباید منافع ملی کشور را به تصمیم‌گیری برخی از کشورهای دیگر گره بزنیم بلکه باید روی پای خودمان بایستیم و نباید نگاهمان به بیگانه باشد و این تغییر رویکرد امر بسیار مهمی است که در کنار تغییر تیم اقتصادی دولت باید انجام شود.

زاهدی بیان کرد: در دولت نهم و دهم تحریم‌ها شروع شده بود و دلار از یک هزار و 226 تومان به سه هزار و 200 تومان رسید اما در کشور هیچگاه احساس نکردید که ارز در کشور وجود ندارد و کارخانه‌ها می‌چرخید و هر زمانی که می‌خواستید به هر میزانی که مد نظر داشتید ارز را از صرافی‌ها خریداری می‌کردید اما امروز قیمت ارز بیش از چهار برابر شده و ارز هم در صرافی‌ها وجود ندارد.

وی اضافه کرد: دلیل این موضوع این بود که در آن زمان تحریم‌ها را دور می‌‌زدند و ارز را وارد کشور می‌کردند اما امروز مسوولان نه تنها رقبتی به دور زدن تحریم‌ها ندارند بلکه گاهی اوقات با دور زدن تحریم‌ها مقابله می‌کنند که این نشان می‌دهد باید رویکرد دولت نسبت به حوزه اقتصاد باید تغییر کند.

عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: چند سال کشور را معطل برجام کردیم و امروز کشور را معطل اروپا و سیاست‌های اشتباه کرده‌ایم و باید قبول کنیم کشور با این سیایت‌ها دچار مشکل شده است.

زاهدی خطاب به قوه قضائیه گفت: این قوه باید قاطعانه با مفسدان اقتصادی بخصوص مفسدان اقتصادی شناسنامه‌دار نزدیک به محافل سیاسی برخورد قاطع، چکشی و آهنین کند که علنی برگزار کردن دادگاه‌های مفسدان اقتصادی قدم بسیار خوب و امیدوارکننده‌ای است زیرا مردم ببینند که در کشور چگونه با فساد مبارزه می‌شود.

وی تاکید کرد: باید برخورد سنگینی با قضات فاسد شود زیرا قاضی که فساد اقتصادی انجام داده است نباید همانند دیگر افراد مجازات شود و وی را از خدمات دولتی محروم کنیم بلکه باید برخورد با این افراد محکم‌تر و قاطع‌تر باشد و این موضوعات اعلام رسمی شود و از هیچ چیز هراس نداشته باشد.

عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی با انتقاد از مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس به جای تعطیلات دو هفته‌ای آن هم در این شرایط جنگ اقتصادی، شبانه‌روز در جلسات غیرعلنی و علنی، کارشناسان نظریه‌پرداز و نخبه را در حوزه جنگ اقتصادی دعوت کند و به سمت راهکارهای عملی کارشناسی برای حل مشکلات اقتصادی کشور حرکت کند./فارس

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.